Kom jij voetballen bij Club Brugge?

Vind jij voetbal helemaal te gek? Voor jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 15 jaar lanceert Club Brugge een nieuw initiatief: Skill Games! Word jij de nieuwe Skill Games kampioen van Club Brugge? 

De Club Brugge Skill Games zijn voor jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 15 jaar en worden georganiseerd op zowel de velden van Club Brugge als bij partnerverenigingen van Club Brugge. Tijdens de Club Brugge Skill Games staan er 6 populaire Skill Games op het programma, waarbij per onderdeel op techniek, snelheid of reactievermogen de nodige punten gescoord worden die uiteindelijk omgezet worden in een gecombineerde totale score voor de deelnemers. De Club Brugge Skill Games duren per editie één dag, waarbij het programma om 10.00 uur start en het programma om 15.30 uur eindigt met de prijsuitreiking.

Naast de uitdagende Skill Games die op het programma staan worden er ook leuke wedstrijdjes gespeeld, ontvangen de deelnemers een lunch, is er een Club Brugge Quiz en krijgen de kinderen een officieel Club Brugge Skill Games tenue (shirt, broek en kousen). De kosten voor de Club Brugge Skill Games dag bedragen 89,- euro.

Wat kunnen deelnemers verwachten?
- 6 unieke Club Brugge Skill Games op het veld

- Inclusief Club Brugge Skill Games tenue
- Lunch, tussendoortjes en drinken
- Club Brugge Skill Games certificaat
- Professionele begeleiding voor de kinderen

Vragen?
Voor vragen/opmerkingen kan er worden gemaild naar skillgames@clubbrugge.be

 

 

 

player

Locaties & data

Partners

WANT_TO_BE_SPONSOR